Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanima 52 odličja i pokal za najbolji klub

  U Đakovu održano 3. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u brazilskom Jiu-Jitsu, za djecu i mladež

  Đakovo je 11. prosinca 2010. bilo domaćin 3. Otvorenog prvenstva Hrvatske u brazilskom Jiu-Jitsu, za djecu i mladež. Do sada najmasovnije, Prvenstvo je okupilo više od 150 boraca iz 10 klubova (Zadar, Zagreb-2, Slavonski Brod, Lipovljani, Osijek, Donji Miholjac, Karlovac, Tamaši-Mađarska i Đakovo), što je ujedno i siguran pokazatelj da je brazilski Jiu-Jitsu na najboljem putu da uskoro postane i najpopularniji borilački šport u Hrvatskoj.

  Najviše natjecatelja dao je đakovački Brazilian Jiu-Jitsu klub „Triangle“ – čak 62, koji su u svojim dobnim i težinskim kategorijama osvojili 52 medalje – 27 zlatnih, 15 srebrnih i 10 brončanih.

  Đakovački prvaci Hrvatske u brazilskom Jiu-Jitsu su postali: Lara Jelušić, Luka Kolić i Marina Mandura iz Strizivojne, Petra Raguž iz Drenja, Gabrijel Majdenić iz Gorjana, Hrvoje Cicvarić iz Kuševca, te Đakovčani: Adriana Vuković, Anita Habada, Iva Mihalj, Matej Vuković, Stjepan Mršić, Petar Mitrović, Stjepan Potnek, Domagoj Bunoza, Luka Mitrović, Nenad Mačak, Martin Obad, Petar Starčević, Luka Ćorić, Tomislav Bunoza, David Zovko, Domagoj Horvat, Fabijan Šarčević i dvostruki prvak Denny Vuković.

  Posebno treba istaknuti mladu Miholjčanku Luciju Pavin i Đakovčanina Denny Vukovića koji su proglašeni za najuspješnije natjecatelje ovog Prvenstva. Lucija nakon što je sve svoje protivnice primorala na predaju prije kraja borbe, a Denny koji je u pet borbi odnio pet pobjeda, pri čemu je većinu završio predajom protivnika tehnikama gušenja i polugama na ruke i noge.

  Za najuspješniji klub na ovom Prvenstvu i ove je godine proglašen đakovački Brazilian Jiu-Jitsu klub „Triangle“, a posebnu nagradu preuzeo je trener Đakovčana Željko Vuković.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=P0rm4V_JbTc

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog