Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bez obrane se ne može!

  DUKAT PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  Bez obrane se ne može!

  13. KOLO

  SPAČVA VINKOVCI – ĐAKOVO 40:38

  Bio je to pravi slavonski derbi u kojemu su Đakovčani pokazali da se mogu ravnopravno nositi sa svima. Tijekom većeg dijela susreta gosti su vodili s jednim do dva gola prednosti, ali opet se ponovilo zlatno pravilo: đakovačka obrana nikako ne može doći na svoje. U napadačkom dijelu sve je bilo na svom mjestu, ali obrana je primila čak 40 golova. Đakovački rukometaši u dvije kategorije drže drugo mjesto u ligi: po broju postignutih golova, ali i po broju primljenih golova. U posljednjih desetak minuta isključeno je nekoliko gostujućih igrača (Bošnjak i Pahanić po dva puta, jednom Lovrić i golman Frizon) tako da su tu činjenicu iskoristili Vinkovčani, napravili preokret i upisali nova dva boda.

  Unatoč dobroj igri (ponajprije u napadu) Đakovčani su doživjeli još jedan poraz koji ih udaljava od samoga vrha Dukat lige. Trenutno su osmi sa 14 bodova.

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

  10. KOLO

  PITOMAČA – PAN ĐAKOVO 32:25

  Đakovčanke su rezultatski priključak uspjeli održati tek do rezultata 2:2, a sve ostalo bilo je u rukama Pitomače. Sa pet uzastopnih golova domaće su se odvojile na 7:2 i tu prednost čuvale su do odlaska na odmor (17:11). U prcvih pola sata samo tri đakovačke rukometašice upisale su se u listu strijelaca: Marija Perić 4, Prsaklo 3, Bošnjaković 3. Da bi napravile preokret u drugom dijelu nedostajalo je više raspoloženih igračica. Domaće igračice bez većih problema došle su do nova dva boda, a Đakovčankama ostaje slijedeće kolo na domaćem terenu protiv Vukovara.

  Strijelci za Pan Đakovo bile su: Maras, 1, Prskalo 5, Pilipović 3, Marija Perić 7, Marina Bušić 3, Bošnjaković 3, Marina Perić 2. Još su igrale Pandža, Gajer,Antonia Klemen, Divić, Klementina Klemen, Bernarda Bušić. Trener: Đino Grgić.

  * * * * *

  PRVA HRVATSKA MLAĐA KADETSKA RUKOMETNA LIGA

  DRUGI KRUG

  PAN ĐAKOVO – DARDA 23:12

  OSIJEK – PAN ĐAKOVO 7:18

  Protiv starih poznanica (Darde i Osijeka) rukometašice Pan Đakvoa upisale su dvije sigurne i uvjerljive pobjede. Sa ova četiri boda Đakovačanke nagovještavaju da će biti u samom vrhu tablice. Najzaslužnije za dvije pobjede su: Penava sa 11, Humbal sa 9 i Matasović sa 8 postignutih golova. U listu striejlaca upisale su se i: Barić 4, Mihalina 2, Punda 1, Prskalo 4, Tadić 1, Domjanović 1. Još su igrale: Tokić, Klemen, Katić, Grabovac, Zirn, Dubravac, Orešković. Trener: Mladen Rajković.

  * * * * * *

  ŽUPANIJSKA LIGA ZA POČETNICE

  SLATINA – PAN ĐAKVOO 21:17

  Mlade Đakovčanke doživjele su poraz u Slatini. Da je biolo malo više koncentracije u redovima gošći, i rezultat je mogao biti povoljniji. Ali najvažnija stvar cijele utakmice da su djevojke igrale jer ovo su ipak samo rukometni počeci. A za pobjede će biti vremena.

  Strijelci za Pan Đakovo bile su: Matasović 3, Josipović 3, Ćurić 4, Ivona Beljan 2, Goluža 1, Mihalina 4. Još su igrale: Jaman, Češnik, Budimir, Renata Beljan Bogner, Vitovski, Mihaela Beljan. Trenerica: Maja Dronk.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog