Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dan KBF-a

  Promocijom 35 diplomanata i dodjelom zahvalnica “prijateljima fakulteta”, đakovački Katolički bogoslovni fakultet obilježio je danas svoj dan, odnosno 205. obljetnicu djelovanja filozofsko teološkog studija i početak šeste akademske godine godine nakon uzdignuća na rang fakulteta i početka djelovanja u sastavu osječkog Svučilišta.
  Uz studente, profesore i brojne druge goste, svečanosti su bili nazočni i predstavnici Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera čija rektorica Gordana Kralik je u prigodnoj riječi posebno istaknula izgradnju više od 11 milijuna kuna vrijednog zdanja studentskog doma u Đakovu. Time, kako je rekla rektorica, osjčka akademska zajednica pokazuje da joj je stalo da i studenti u Đakovu imaju iste uvjete kao oni u Osijeku.
  Završetkom izgradnje studentskog doma bit će zaokružen mali đakovački kampus, istaknuo je dekan KBF-a prof. dr. Pero Aračić. Izrazio je nadu da će dom biti spreman za prijem prvih stanara početkom ožujka sljedeće godine.
  Svečanost obilježavanja Dana KBF-a, koji je od ove akademske godine ušao u bolonjski proces, završena je dodjelom godišnjih nagrada i priznanja najuspješnijim studentima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog