Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Obnovljen NK “Dračice”

    U Đakovu je nedavno ponovno osnovan Nogometni klub “Dračice”.
    “Nogometni klub “Dračice” nastao je 1970. godine, djelovao je do 1988. godine, a onda su počela teška vremena. Nismo se uspjeli održati, igrači su nam počeli odlaziti, već smo pojedinci bili i stari – tako da nismo se uspjeli održati, a evo zahvaljujući novom predsjedniku Ivanu Bilandžiću koji je to sad sve potegao poslije svega da to vrati i obnovi. Meni je osobno kao igraču i stanovniku Dračica osobito drago da sam dočekao da se moj klub vrati” – rekao je Vinko Tadić Kinkela, nekadašnji vratar tog kluba.

    Igrači NK “Dračice” će u nedjelju 23. kolovoza odigrati svoju prvu službenu utakmicu i to na stadionu “NK Croatia 1971”, a prvi im je protivnik Dinamo iz Trnave.
    “Sve je počelo okupljanjem na Sjeveru kroz udrugu “Otvarač”. Počeli smo sa skupljanjem slika i informacija iz povijesti i onda smo sjeli, dogovorili se i ponovno osnovali klub “Dračice” koji će, nadam se, djelovati što duže. Zahvaljujemo se našim bivšim igračima na potpori, ljudima iz kvarta, koji nam pomažu i dalje, i sponzorima. Želimo sve pozvati na utakmicu u Nedjelju u 17:30 da nam dođu i podrže nas. I da nam Dračice žive” – dodao je devetnaestogodišnji predsjednik kluba Ivan Bilandžić.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog