Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pravovremenom intervencijom đakovačkih vatrogasaca izbjegnuta veća katastrofa

  Vatrogasci Đakova imali su jutros rano tehničku intervenciju nakon dojave da je kamion na A5,  na  benzinskoj  postaji „Ivandvor-istok“ naletio na agregat za punjenje vozila plinom.

  Kako bi se izbjegla veća katastrofa intervenirali su s četiri vozila i 11 vatrogasaca, doznajemo od zapovjednika Ivana Klemena.

  „Jutros u 5:31 sati u Vatrogasni operativni centar DVD-a Đakovo stigla je dojava o prometnoj nezgodi uslijed koje je došlo do istjecanja plina iz agregata za punjene vozila plinom. Kako se radi o vrlo ozbiljnoj i zahtjevnoj intervenciji, đakovački vatrogasci su intervenirali s četiri vozila i jedanaest vatrogasaca te su na mjestu intervencije osiguravali mjesto istjecanja plina od mogućeg zapaljenja pošto se radi o zapaljivom plinu te vršili zatvaranje, odnosno brtvljenje plina kako ne bi došlo do daljnjeg istjecanja. Zbog same ozbiljnosti intervencije intervenirali smo s većim obujmom vozila i opremom. Mislim da će policijski očevid pokazati uslijed čega je došlo do prometne nezgode, a ono što mi znamo je da je teretno vozilo udarilo u agregat za istakanje plina u osobna vozila”, izjavio je nakon intervencije za Radio Đakovo zapovjednik Ivan Klemen.

  1 komentar

  1. Pingback: Jutros u 5:31 kamion udario u plinski agregat na pumpi, vatrogasci se sjurili spriječiti katastrofu... - Osijek Express

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog