Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Završna konferencija projekta “Stemovci u borbi za spas planeta Zemlje”

    U Osnovnoj školi “Vladimir Nazor” danas je održana završna konferencija projekta pod nazivom “Stemovci u borbi za spas planeta Zemlje” koji ima za cilj razvoj sposobnosti učitelja u STEM podučavanju, razvoj modela učenja i STEM vještina učenika, te osiguravanje infrastrukturnih preduvjeta kroz modernizaciju dviju učionica i nabavke adekvatne opreme nužne za poboljšanje vještina ciljanih skupina projekta, učenika i učitelja.

    Prema riječima ravnatelja Andrije Šuška, vrijednost projekta je 373.876 eura i projekt se u potpunosti financira iz Financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora za razdoblje od 2014. do 2021. godine u okviru poziva „Jačanje STEM vještina u osnovnim školama i razvoj regionalnih znanstvenih centara za osnovnoškolski odgoj i obrazovanje u STEM području”. Projekt se provodi od 1. rujna 2022. do 31. siječnja 2024. godine.

    Na završnoj konferenciji sudjelovali su i predstavnici partnera u projektu, a to su Otvorena računalna radionica „Svi smo protiv” iz Zagreba i GeoCamp s Islanda.

    Prikazan je i film o aktivnostima tijekom realizacije projekta.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog