Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jedna ozljeda šake zbog pirotehnike, četiri prometne nesreće i nekoliko vatrogasnih intervencija

  Uz zaglušujuću buku vatrometa, petardi i drugih pirotehničkih sredstava i želju da bude bolja od prethodne, i Đakovčani su ušli  u novu 2024. godinu.

  Kao i u drugim mjestima, najviše ih je najveseliju noć provelo  u krugu obitelji i prijatelja.

  Prema izvješću Centra 112, sinoć u 22:46 sati zaprimljeno je nekoliko telefonskih poziva o teškoj ozljedi ruke mlađe muške osobe zbog pirotehnike u Ladimirevcima. Na mjesto nesreće upućena je ekipa Hitne medicinske pomoći i policija.

  U kratkom policijskom izvješću navodi se da je u  vikend naselju kod Ladimirevaca, jučer oko 23 sata prilikom nestručnog rukovanja s pirotehničkim sredstvima djetetu je eksplodirala petarda u ruci uslijed čega je došlo do ozljede šake. Dijete je hitno prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

  Također, tijekom noći bilo je i nekoliko vatrogasnih intervencija, većinom tehničkih.Vatrogasci su imali posla u Belom Manastiru, Našicama, Osijeku, Čepinu. Vatrogasci Levanjske Varoši intervenirali su zbog zapaljenja plinske boce u kući za odmor u Čenkovu, a vatrogasci Đakova zbog požara čempresa u Đakovu.

  U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirane su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, ozlijeđene su dvije osobe. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Đakova te po jedna na području Belog Manastira i Našica.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog