Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 35 alkoholiziranih vozača

  U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je pet prometnih nesreća pri čemu je jedna osoba zadobile lakše tjelesne ozlijede. Po dvije nesreće dogodile su se na području Osijeka i B.Manastira, te jedna na području Đakova.

  Tijekom proteklog vikenda u nadzoru prometa evidentirano je 35 alkoholiziranih vozača; 33 vozača osobnog automobila i 2 vozača električnog romobila.

  Osim alkohola, evidentirana su još 152 prekršaja od kojih 58 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 20 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 4 nepropisnog korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanja neregistriranim vozilom i 68 ostalih prekršaja.

  U organizaciji mreže prometnih policija, Roadpol-a, u razdoblju od 11. do 17. prosinca sukladno smjernicama ROADPOL-a na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske, provest će se nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga kao i drugih prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog