Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Novi proračun je u skladu s kršćanskim načelima”

  Osvrt na proračun za 2024. godinu težak 33 milijuna eura, dala je nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  “Naš proračun siguran, moćan i realan, a mislim da je poseban baš stoga što je u skladu s kršćanskim načelima, a to je pomozi bližnjem svome.
  Naši odgovorni su o tome i te kako vodili računa, pa je on svake godine sve veći i veći, jamči da neće doći do nestašice sredstava, kako ne bi, ne daj Bože postale upitne plaće i ostale blagodati za njihove najbliže.

  Treba to sve zbrinuti, tolike plaće osigurati, voditi računa kako osigurati proračun i adekvatno nagraditi ove naše stručnjake, koji su na natječajima redovito najbolji, a istovremeno zadržati ih, da ne bi ne daj Bože, otišli u inozemstvo. Treba i te staze, ceste i nogostupe nekoliko puta zakopati i otkopati. S tim sportskim i drugim klubovima, KUD-ovima i ostalim udrugama treba pažljivo, jer na njih valja računati…predizborna je godina…uvijek neka… parlamentarna ili lokalna.. a obje su jednako važne.

  Treba u te stavke negdje zaknjižiti i 100 000 eura, ako nam koja cesta zatreba, a nikad se ne zna. A ako je i podignu i to treba platiti. Sigurno je sigurno i opreza nikad dosta. U duhu kršćanskog proračuna vodilo se računa i o takozvanoj “šibi”, koja puni proračun, odnosno onima koji nisu bili odani, a nisu ni naši najmiliji. Tako je krampus često morao posegnuti za učinkovitim mjerama i opet naravno, čiste savjesti, odrezati , ako treba i uništiti one koji to zaslužuju, a sve to na korist našeg proračuna.

  U takom ozračju, sigurni i mirni… zasigurno ćemo i Novoj godini jesti sarmu…netko kupus, a netko meso.”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog