Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za Josipa na koncertu prikupljeno 8.783,50 eura, akcija se nastavlja i dalje

  Na sinoćnjem humanitarnom koncertu “Za Josipov prvi samostalni korak”, koji je na inicijativu Mare Živković održan u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani, prikupljeno je 8.783, 50 eura.

  „Poslije sinoćnjeg koncerta koji je bio jako uspješan za malog Josipa Habadu skupili smo 8.783,50 eura. Prodano je 2.300 ulaznica, a ostatak su donacije koje su ljudi ostavljali na blagajni. Jako smo zadovoljni, odaziv je bio jako dobar, zahvaljujem svim građanima koji su imali strpljenja jer koncert je bio malo duži, ali isplatilo se, uspjeli smo nešto napraviti za Josipa”, izjavila je inicijatorica zahvalivši se svima koji su na bilo koji način sudjelovali na koncertu.

  Podsjećamo, sredstva su prikupljana za robotsku terapiju koja bi Josipu trebala omogućiti da učini prvi samostalni korak.

  Cijena jednog tretmana koji traje 12 tjedana, odnosno tri mjeseca, je 25.000 eura, a Josipu bi za prvi samostalni korak, kako je izjavila njegova majka gostujući u ovotjednoj emisiji „Nevenovci”, trebalo minimum da „u sljedeće četiri godine dva puta godišnje ide na terapiju ako bi se uspjelo prikupiti sredstva”.

  Akcija se nastavlja i dalje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog