Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Svaka žena ima pravo na život bez nasilja i to treba biti njeno zajamčeno građansko pravo”

  Povodom međunarodnog Dana borbe protiv nasilja nad ženama priopćenjem su se oglasili iz HNS-a. Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati podružnice Đakovo i Ženska inicijativa HNS- a Đakovo, kroz svoje djelovanje, ustrajno nastoje pridonijeti osnaživanju žena, većoj uključenosti žena u društvo i promicanju svijesti o postojanju nasilja nad ženama kao nedopustivom ponašanju koje treba osuđivati i spriječiti. Život bez nasilja je fundamentalno pravo svake žene. Ne treba prihvaćati bilo kakav oblik nasilja nad ženama, bilo ono fizičko ili psihičko, kao nešto što je prihvatljivo i kao nešto na što se ne reagira. Ženama, koje trpe bilo kakav oblik nasilja, želimo poručiti da nisu same, da stojimo uz njih, da ćemo ustrajno govoriti o problemu, ustrajno raditi na promjeni svijesti društva, načinima na koje se može pridonijeti rješavanju ovog problema i osnaživanju žena.

  Cijelo društvo se mora senzibilizirati i moramo poslati jasne poruke da smo protiv nasilja. Ono se ne događa negdje drugdje, ne trebamo zatvarati oči, nasilje treba prijaviti a počinitelja sankcionirati, Svaka žena ima pravo na život bez nasilja i to treba biti njeno zajamčeno građansko pravo. Svim ženama poručujemo da nisu same, tu smo za vas i zajedno protiv nasilja dignimo glas.

  Povodom međunarodnog Dana borbe protiv nasilja nad ženama, članice Ženske inicijative HNS – a Đakovo, dijelit će sutra letke na gradskom Korzu od 10 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog