Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U e-savjetovanje puštena tri nova programa potpore radi ublažavanja posljedica od afričke svinjske kuge

  U četvrtak su utvrđena dva pozitivna nalaza afričke svinjske kuge u zoni ograničenja, izvijestilo je Ministarstvov poljoprivrede istaknuvši da od utorka 17. listopadana području Osječko-baranjske županije nije zabilježen niti jedan pozitivan slučaj.

  Ministarstvo poljoprivrede u e-savjetovanje pustilo je  tri nova programa potpore radi ublažavanja posljedica od afričke svinjske kuge.Riječ je o Nacrtu Programa potpore gospodarstvima zbog narušenog proizvodnog potencijala uslijed provedbe naređenih mjera za suzbijanje afričke svinjske kuge vrijednosti 5 milijuna eura, Nacrtu Programa potpore za očuvanje proizvodnje prasadi na području zone ograničenja zbog izbijanja afričke svinjske kuge vrijednosti 2 milijuna eura i Nacrtu Programa državne potpore za ublažavanje gubitaka nastalih u objektima za klanje i preradu svinjskog mesa na području zone ograničenja vrijednosti 1 milijun eura. 

  S obzirom na žurnost donošenja provest će se skraćeno e- savjetovanje, za prva dva programa u trajanju od 7 dana, a za treći program u trajanju od 15 dana.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog