Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 39-godišnjak vozio s 2,12 promila alkohola u krvi

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede i dvije osobe lake tjelesne ozljede dok je u preostale četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta.

  Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijeka i jedna na području Belišća.

  U nadzoru prometa zatečeno šest vozača pod utjecajem alkohola

  Na području PU osječko-baranjske jučer je evidentirano šest vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

  Upravljao automobilom s 2,12 promila

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 21,25 sati na državnoj cesti broj 2 (Bizovac – Samatovci) kada je u nadzoru prometa zatečen 39-godišnji austrijski državljanin. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,12 promila alkohola u krvi.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

  Vozači oprez – sutra akcija prometne policije

  Na području cijele policijske uprave između 12. i 13. kolovoza provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

  „Ne želim biti žrtva u prometu“

  Postaja prometne policije Osijek će tijekom noći između 14. i 15. kolovoza provesti preventivnu akciju sa ciljem zaštite pješaka, biciklista i vozača osobnih prijevoznih sredstava, odnosno svih hodočasnika u marijansko svetište Aljmaš, na dionici državne ceste broj 417 kroz Nemetin i dionici državne ceste broj 213 do ulaza u Sarvaš pod nazivom „Ne želim biti žrtva u prometu“.

  Hodočasnici će tako imati prigodu naučiti kako pravilno i sigurno trebaju sudjelovati u prometu u noćnim uvjetima. Tijekom akcije policijski će službenici dijeliti reflektirajuće prsluke i svjetla za bicikle.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog