Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Nebeski hvalospjev” – od Ode radosti i Beethovena do slavonskog drmeša

  Raznolikim i zanimljivim glazbenim programom predstavila se sinoć violončelistica Ana Rucner na 21. humanitarnom koncertu „Nebeski hvalospjev” koji je, u organizaciji Udruge za borbu protiv raka dojke „Roseta”, održan na središnjem đakovačkom trgu ispred katedrale.

  Brojni Đakovčani imali su prigodu poslušati prepoznatljive klasične, duhovne, tradicionalne i popularne skladbe iz mjuzikla u izvedbi i obradi ove zanimljive umjetnice koja je svojim izvedbama i obradama – od Ode radosti i Beethovena do linđe i slavonskog drmeša – napravila pravi glazbeno-scenski show.

  Uz Anu Rucner, kraćim glazbenim programom predstavio se i glazbenik Darko Capo umjesto najavljenog tenora Ivana Jelića koji je bio spriječen.

  Prihod od koncerta namijenjen je za borbu protiv raka dojke.

  Među publikom, uz svoje domaćine đakovačkog nadbiskupa Đuru Hranića, nadbiskupa u miru Marina Srakića i pomoćnog biskupa Ivan Ćurića, bio je i apostolski nuncij u RH Giorgio Lingua koji je u posjetu Đakovačko- osječkoj nadbiskupiji u povodu današnje proslave 650. obljetnice Gospina svetišta u Šumanovcima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog