Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Panonski festival knjige

  Uz sudjelovanje više od 40 hrvatskih nakladnika, u Dvorani Gradski vrt jučer je otvoren prvi Panonski festival knjige u Osijeku. Na prostoru od 1.900 m2 posjetiteljima su ponuđeni brojni noviteti, kao i stariji naslovi domaće i strane književnosti, a sve s ciljem poticanja čitanja kod svih dobnih skupina, osobito djece i mladih. Novi sajam posvećen je književnosti, kulturi i povijesti panonske regije te njezinim velikanima, a uz književna djela tijekom pet dana, do 28. svibnja, posjetiteljima se nudi i 55 atraktivnih i kvalitetnih programa; radionice za djecu i mlade, promocije knjiga i susreti s autoricama, autorima i javnim osobama, panel rasprave i druge zanimljivosti.
  Panonski festival knjige u Osijeku održava se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i njene Zajednice nakladnika i knjižara, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, dok su partneri Kulturni centar Osijek, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, Turistička zajednica Grada Osijeka i Športski objekti Osijek d.o.o..
  Ulaz na Festival se ne naplaćuje, a za posjetitelje je otvoren u srijedu, četvrtak i nedjelju od 10.00 do 20.00 sati, a u petak i subotu od 10.00 do 21.00 sat. Bogatu ponudu prate popusti i prigodne cijene koje se snižene i do 70 %.

  Foto: OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog