Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Beba rođena u vozilu hitne na relaciji Đakovo-Osijek

  Jučer u jutarnjim satima djelatnici Hitne pomoći Đakovo vozili su trudnicu za Osijek, a dijete se rodilo u vozilu hitne pomoći na relaciji između Đakova i Osijeka, doznajemo od ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije Silvane Sabo.

  „Jučer 8. svibnja trudnica je u 37. tjednu trudnoće došla u pratnji svoga supruga u naše prostorije ispostave u Đakovu, ekipa je procijenila da je trudnicu potrebno voziti na daljnje preglede u KBC Osijek i krenuli su u 6:43 sati iz Đakova. Međutim, bebica se požurila i u 7:07 sati se rodilo muško novorođenče, po procedurama izvanbolničke hitne pomoći smo provodili porod i na naše veliko zadovoljstvo i sreću s bebicom je sve u redu. Majka se osjeća dobro i prevezena je i bebica i majka u KBC Osijek na ginekologiju”, za naš je Radio izjavila ravnateljica Sabo.

  Dečkić Jure je, kako doznajemo, živ i zdrav, a ovakve situacije, kako ističe ravnateljica, nisu tako česte.

  „Kod nas u Zavodu za hitnu medicinu nisu baš česte, maksimalno tri poroda godišnje. Inače, naše trudnice su uglavnom skoncentrirane na to u suradnji sa svojim liječnicima da se uglavnom u nekakvom vremenu javljaju u bolnicu i porod se uglavnom odvija u bolnici. Evo, imamo ovakvih sretnih događaja koje na moje veliko zadovoljstvo i na zadovoljstvo ekipe se završio jako lijepo, sve je proteklo u redu, bebica je dobro, majka je dobro, ali, evo, kažem, ne događa se to baš često tako da budemo potpuno zadovoljni kada imamo ovakvu situaciju”, kaže ravnateljica Županijskog zavoda za hitnu medicinu ističući da su u ekipi koja je porodila trudnicu u vozilu hitne bili liječnik, medicinski tehničar i vozač.

  omentara

  1. Pingback: U vozilu hitne pomoći na relaciji Đakovo-Osijek rodio se maleni Jure: 'Bebica se požurila...' - Iskustva i Novosti

  2. Pingback: U vozilu Hitne na relaciji Đakovo-Osijek rođen je Jure! - Slavonija info

  3. Pingback: Dečkić Jure se rodio u vozilu Hitne! Nije htio čekati do KBC-a Osijek! - Osijek Express

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog