Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Rad vijeća mjesnih odbora – tema travanjskog Foruma građana SDP-a

  Svakog prvog utorka u mjesecu Gradska organizacija SDP-a u svojim prostorijama u zgradi Mikene na prvom katu, s početkom u 18 sati, organizira Forum građana kako bi, kako najavljuje predsjednik Danko Kočiš, “zajedno riješili sva goruća pitanja u našem gradu i prigradskim naseljima”.

  Neke od tema su rad mjesnih odbora, Gradskog vijeća, politike za mlade, socijalne usluge, gospodarstvo, zdravstvo, urbanizam, odgoj i briga o djeci, kultura, sport, zaštita potrošača, ali i teme regionalnog i nacionalnog karaktera.  

  Glavna tema travanjskog Foruma građana, koji će se održati sutra s početkom u 18 sati, je rad đakovačkih vijeća mjesnih odbora i mjesne samouprave, njihova aktivnost, odnosno, neaktivnost.

  Što možete napraviti u svom Mjesnom odboru, doznajte u utorak, 4. travnja 2023.g.

  Zanima vas kako funkcionira Grad, koje su aktualne političke teme, imate problem s gradskim službama, tvrtkama ili ustanovama, želite predložiti političke i komunalne aktivnosti, aktivno se uključiti u vašoj mjesnoj zajednici, gradu, prigradskom naselju, pozvani ste svakog prvog utorka u mjesecu od 18 sati u prostorije SDP-a Đakovo (Ivana Pavla II, 9, I. kat Mikene) na zajedničko druženje i raspravu, ističe se u pozivu Gradske organizacije SDP-a.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog