Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U subotu u Đakovu Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu, prijavljeno 246 boraca

  Kickboxing klub Blitz domaćin je u subotu Prvenstva Hrvatske u kickboxingu za seniore i juniore. Za natjecanje, koje će se održati u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani, prijavljeno je 246 boraca iz 49 klubova, doznajemo od trenera Danijela Šimundića.

  Kickboxing klub Blitz u suradnji s Hrvatksim kickboxing savezom organizira Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu za discipline K1 light kontakt i kick light uzrasne kategorije seniori i juniori u ringu i na tatamiju stariji kadeti i juniori. Imamo prijavljeno 246 boraca iz 49 klubova Hrvatske i očekujemo sve te ljude već u petak u Đakovu kada će biti službeno vaganje navečer u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani, a u subotu cijeli dan od 10 sati ujutro, s tim da je svečano otvorenje u 9:30, pa do nekih večernjih sati, predviđamo 19, 20 sati da bi bio završetak natjecanja gdje će naši sugrađani moći vidjeti veliki broj atraktivnih borbi u ringu i na tatamiju”, izjavio je za naš Radio Šimundić.

  Najatraktivnije borbe očekuju se tijekom poslijepodneva.

  Ovim putem  pozvao bih sve da navrate u dvoranu, pogotovo u popodnevnim satima kada se očekuju najatraktivnije borbe na ovome prvenstvu”, poručio je trener Šimundić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog