Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvaranje radnih mjesta i razvoj gospodarstva prioritet i jedini način zadržavanja mladih na području Općine Levanjska Varoš

  Svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj su bili nazočni brojni gosti i uzvanici, a među kojima i saborski zastupnici Nataša Tramišak i Goran Ivanović, dožupan Josip Miletić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Miranda Glavaš Kul, danas je obilježen Dan Općine Levanjska Varoš.

  Govoreći o aktualnom stanju i projektima, načelnik Slavko Tidlačka istaknuo je da je otvaranje radnih mjesta i razvoj gospodarstva prioritet i jedini način zadržavanja mladih u tom dijelu Đakovštine.

  Tek tada će biti moguće mlade zadržati i preokrenuti negativne demografske trendove”, istaknuo je načelnik Tidlačka navodeći da su za razvoj općine neophodni investitori koji će uložiti u potencijale koje taj dio Đakovštine ima, a to su šume, termalni izvori, turizam..

  Osječko-baranjska županija, kako je istaknuo zamjenik župana Josip Miletić, podržava razvojne projekte Općine Levanjska Varoš, a slične poruke odaslali su i saborski zastupnici Nataša Tramišak i Goran Ivanović.

  U sklopu programa obilježavanja Dana općine u Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića uručeni su ključevi novog školskog autobusa za prijevoz učenika koji je osigurala Osječko-baranjska županija.

  Vrijednost je 85 tisuće eura.

  Školu pohađa 42 učenika od kojih većina putuje, istaknula je tijekom primopredaje ključeva ravnateljica Nataša Šego istaknuvši niz aktivnosti i projekata u kojima škola sudjeluje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog