Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Neki od visoko pozicioniranih na sjednicama Gradskog vijeća neprimjereno se ponašaju prema ženama, a i danas dijele ruže”

  Danas je Međunarodni dan žena, dan kada se žene s poštovanjem trebaju prisjetiti žena i njihovog djelovanja s početka prošlog stoljeća. Plodove njihove borbe, a to su pravo na glas, pravo na rad i svaku drugu jednakost mi živimo danas”, navodi u svom priopćenju nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  Tu jednakost, mi žene, konzumiramo onoliko koliko imamo samopoštovanja i samopouzdanja prema samima sebi, ne dovodeći pri tom u pitanje skladan i potpun suživot, uvažavanje i toleranciju sa suprotnim spolom.

  Za zdravu zajednice u kojoj će se realizirati naša prava odgovorne smo mi žene tako da ne prihvaćamo šutnju i povlačenje, već aktivno uključivanje u sve sfere života, prihvaćanjem odgovornih i zahtjevnih funkcija.

  Unatoč primarnom životu žene kada je u pitanju majčinstvo i obitelj, dobrom organizacijom i kvalitetnim suživotom i to možemo, pogotovo u uređenom sistemu na čiju kvalitetu i mi moramo utjecati.

  Budući da je politika centar moći, gdje se događa sve ono dobro i ono što nije dobro, od nje treba krenuti, stoga pozivam sve žene da se ohrabre i postanu svjesne svoje uloge, važnosti i potpune ravnopravnosti i daju svoj doprinos sretnom i uređenom društvu.

  Možda je pomalo i upitno dijeljenje ruža na današnji dan, jer je to svojevrsna potvrda priznavanja slabijeg spola, a pogotovo kada to nije potkrijepljeno djelima i kad je to floskula koja treba prikriti primitivizam.

  Pri tome ću podsjetiti na neprimjerena ponašanja visoko pozicioniranih na sjednicama Gradskog vijeća prema ženama, a neki od njih i danas dijele ruže”, ističe u svom priopćenju nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog