Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “I naši priključci za vodu moraju biti dostupni”

  Nekoliko mještana Ulice Stanka Lehote u Budrovcima protivi se asfaltiranju pješačko-biciklističke staze jer će im time, kako nas je izvijestila Slavica Zetović, biti nedostupni njihovi priključci za vodu.
  „Kod nas bi u tijeku trebalo biti asfaltiranje pješačke i biciklističke staze na strani parnih kućnih brojeva, sve se to dugo radi i oteglo se međutim, prije dva tjedna su došli asfaltirati, ali ispred jedno 8 kućnih brojeva su radnici su zatrpali ventile za vodu, odnosno priključke koji se nalaze na biciklističkoj stazi. Izišli su i rekli da će to riješiti, međutim nitko nije riješio. Mi smo komunicirali Đakovački vodovod, oni su došli i zabilježili gdje to treba popraviti, kontaktirali smo gospodina Galića, on je bio u Njemačkoj, z vali smo gospodina Blaževića u Vodovod jer on je spona između Grada i Vodovoda i u Gradu gospođa Ivana Jaman. Oni imaju svu dokumentaciju, oni su se međusobno dopisivali i obećali da će se to riješiti. Međutim, i dan danas nije riješeno, Gravija je došla asfaltirati to, Vodovod je obilježio gdje nije u redu, kod susjeda je bila isto rupa kod ventila, a oni su to jednostavno uzeli lopatu i nabacali šljunka i pripremili za asfaltiranje. Mi iz ulice ne želimo da se to tako nakaradno asfaltira, Grad se oglušio, to tako mora, zvali smo i predsjednika MO (Đuro Sito) i on kaže da tu ništa ne može. Pa, dokle više tako rješavati i bacati pod tepih, a iz Vodovoda kažu da ako imamo neki kvar u kući zatvorit će cijelu ulicu ili cijelo selo da budemo bez vode, a čemu smo plaćali priključke da ima svatko ispred svoje kuće”, pita se ogorčena mještanka Budrovaca.
  Nezadovoljni mještani tvrde da i njihovi ventili za vodu moraju biti dostupni kao i kod drugih.
  „Radnici iz Vodovoda su imali volju to riješiti, međutim, izvođač je valjda trebao dostupnima napraviti te ventile jer su oni to zatrpali. Negdje su zatrpali, negdje se vide, ali nešto nije u redu, mora se na mjestima otkopati i to riješiti jer ne vidim zašto to ne bi trebalo biti tako. Svi smo mi platili priključke i zašto bi ostajalo cijelo selo bez vode u slučaju nekog kvara. Bio je i zbor mještana i gospodin Kočiš iz Vodovoda je jasno i glasno rekao sada kada se asfaltira nema više rezanja asfalta ni naknadnog betoniranja, te da će se ići onim bušilicama ispod asfalta. Oni će nas, znači, tjerati na to ako bude kvara mi taj asfalt režemo betoniramo, što li…, a već su kopali, hvalim te Bože, jedno šest puta. Naši ventili za vodu moraju biti dostupni, na svim kućnim brojevima jesu, kod nas jedno osam to nije tako. Mi želimo da se to riješi i da onda ide asfalt preko toga. Svi oni imaju tu dokumentaciju, ali su se oglušili, izvođač nikakve kontrole, ništa. Oni samo pošalju jadne radnike da rade svoj posao, ne možeš doći do nikakvog šefa ni nikoga kome bi rekao problem, svi guraju pod tepih i kažu samo da se mora, a mora se samo umrijeti…”,kaže mještanka Lehotine ulice u Budrovcima Slavica Zetović.

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog