Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Biciklist iz Đakova napuhao 2,07 promila, alkoholizirani vozač iz Oprisavaca uhićen

     Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 27 vozača osobnog automobila, 4 biciklista, 1 vozač električnog romobila i 1 vozač teretnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.
  Osim alkohola, evidentirano je još 256 prekršaja od kojih 129 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 34 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 13 nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanja pod zabranom, 5 upravljanja neregistriranim vozilom, 2 odbijanja ispitivanja na prisutnost droga u organizmu i 71 ostali prekršaj.
  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 11. veljače u 13,34 sata u Đakovu, kada je nadzoru prometa zaustavljen 57-godišnji biciklist iz Đakova te mu je evidentirana koncentracija od 2,07 promila alkohola u krvi.

        Istog dana u 19,55 sati u Piškorevcima, u nadzoru prometa zaustavljen je 39-godišnjak iz Oprisavaca, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih 9 negativnih bodova. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,46 promila alkohola u krvi te je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo s kojim je upravljao.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 4.640 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna boda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog