Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 14 alkoholiziranih vozača

  Za vrijeme vikenda na području PP Đakovo provedene su najavljene pojačane mjere  usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel).  U pojačanim mjerama evidentirano je ukupno 49 prometnih prekršaja od čega 14 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola u krvi i jedan prekršaj odbijanja vađenja krvi i urina  radi utvrđivanja droga u organizmu vozača, kod kojeg je izvršenim preliminarnim testiranjem na droge isti bio pozitivan na „THC“.

  Najveća koncentracija  alkohola utvrđena kod 57- godišnjaka kojemu je izmjereno 1,93 g/kg, a koji je upravljao vozilom za vrjeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih bodova i dok mu je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana. 

  Za počinjene prekršaje predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5560 eura ili kazna zatvora do 60 dana, te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog