Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Smijemo li dopustiti da bez izrečene riječi janje bude žrtvovano?!”

  Smijemo li dopustiti da pored nas, bez izrečene riječi, bez osvrta, bez pitanja, opiranja i pokušaja obrane “janje bude žrtvovano”, a da mi ostanemo nemoćna i isfrustrirana masa koja svoje nezadovoljstvo ne smije glasno izgovoriti i usmjeriti na pravo mjesto”, pita se u priopćenju nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić u povodu aktualnih zbivanja oko prošlotjedne smjene ministrice regionalnog razvoja Nataše Tramišak.

  Znakovito je bilo ovih dana gledati smjenu ministrice Tramišak, čije grijehe nismo ni doznali, a posebno jadno bilo je jučerašnje izglasavanje njezinog nasljednika, kada su je žrtvovali njezini, kada su rukice njezinih stranačkih kolega, s iste liste, odlučile i potvrdile žrtvu.

  Tako to ide, kada si važan prije svega sam sebi i spreman učiniti sve za šaku sitnih stranačkih mrvica.

  Nataša Tramišak simbol je nas koji živimo na ovim prostorima, kojima je poslana jasna poruka, a to je “niste vrijedni ničega”. Bila je jedina ministrica iz naše županije, a gotovo jedina i iz ostalih pet slavonskih županija. Je li to hvala Slavoniji za sve mandate, a nije ih malo, koji su stvorili ovu vladu?”, istče u svom priopćenju nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog