Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Protiv sam smjene ministrice Tramišak, ali neću sudjelovati u rušenju Vlade”

  Osječko-baranjski župan i potpredsjednik HDZ-a Ivan Anušić ponovio je na današnjoj konferenciji za novinare da je bio protiv smjene ministrice regionalnog razvoja Nataše Tramišak, ali i da je to pravo premijera te da zbog toga neće sudjelovati u rušenju Vlade.

  Kao što sam i rekao, smjena Nataše Tramišak je bila nepotrebna, smjena Nataše Tramišak je nešto što ja ne mogu podržati, sinoć na Županijskom odboru jednoglasno su svi ustvrdili i potvrdili taj zaključak, ali isto tako moramo svi znati, a znam i ja, naravno, članovi Vlade, odnosno ministri se biraju na prijedlog premijera Andreja Plenkovića i on je odlučio da će predložiti novog ministra za ministarstvo na čelu kojega je bila ministrica Nataša Tramišak i to će u Hrvatskom saboru proći glasanjem većine”, kazao je Anušić ponovivši također da neće sudjelovati u rušenju Vlade.

  Ja nisam reterirao, rekao sam i prvi puta da sam protiv, glasao sam na Predsjedništvu protiv, nije bila plebiscitna dozvola da se napravi rekonstrukcija u obliku i u širini da se mijenja i Nataša Tramišak . To je prvo, reterirao nisam. Ako netko misli, i naravno da bi bilo vrlo zanimljivo za javnost da mi sad krenemo rušiti hrvatsku Vladu i da krenemo s otkazivanje povjerenja Vladi u Hrvatskom sabor, ja to napraviti neću. To sam rekao puno puta, već je bilo situacija u kojima smo imali rasprave ja to napraviti neću”, kategoričan je Anušić istaknuvši da premijer Plenković mora odgovoriti zbog čega je smijenio ministricu Tramišak.

  Ja u ovome trenutku ne mogu u ime nje govoriti, ona je žena sa svojim integritetom koja će na kraju krajeva, ako to bude potrebno, dodatno pojasniti zbog čega se ona ne slaže sa svojom smjenom i zbog čega je smijenjena, ali to nisu pitanja za mene i za nju, nego za nekoga drugoga”, rekao je Anušić naglasivši da smjenom ministrice Tramišak nije dovedeno u pitanje međusobno povjerenje njega i premijera- Dodao je, međutim, da time ipak nije poslana dobra poruka slavonskoj javnosti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog