Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozač iz Preslatinaca završio u pritvoru i oduzeto mu vozilo

  Tijekom jučerašnjih pojačanih mjera usmjerenih na utvrđivanje prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila ukupno je na području PU utvrđeno 112 prekršaja od kojih 109 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila, dva prekršaja nepropisnog pretjecanja i jedan prekršaj prekoračenja brzine kretanja vozila.

  U 1,00 sat u Našicama, u nadzoru prometa zaustavljen je 21-godišnjak iz Preslatinaca, koji je upravljao osobnim automobilom, za vrijeme dok mu je rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih 9 negativnih bodova. Vozaču je evidentirana koncentracija od 0,62 promila alkohola u krvi te je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo do donošenja odluke o prekršaju te je doveden na sud koji mu je produžio zadržavanje na 3 dana.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 25.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana i zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 3 negativna boda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog