Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Identificiran napadač iz osječke Kišpatićeve ulice

  Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. PP Osijek identificiran je napadač koji je s još dvije nepoznate muške osobe u rujnu tjelesno napao i ozlijedio 47-godišnjeg Osječanina u Kišpatićevoj ulici.

  Utvrđeno je kako je 30-godišnjak iz Osijeka zajedno s još dvije nepoznate muške osobe remetio javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način tako što je dana 18. rujna 2022. godine oko 05,15 sati u alkoholiziranom stanju stajao na kolniku ceste u ulici Mije Kišpatića u Osijeku. Kada je 47-godišnjak svojim vozilom došao na to mjesto, blicanjem ih je upozorio da se maknu kako bi mogao nastaviti kretanje automobilom. Umjesto da se pomaknu, trojica muškaraca su prišli vozilu i 30-godišnjak je počeo udarao po staklu vozača, dok je druga nepoznata osoba pokušala otvoriti vozačeva vrata i rukom je udarila po njima. Osječanin se zaključao u automobil i nastavio se kretati do svoje kuće, gdje su mu prišli napadači koji su krenuli za njim. Nakon što su mu uputili nekoliko grubih i uvredljivih rečenica, fizički su ga napali udarajući ga rukama i nogama po cijelom tijelu. Napad je prestao kada je Osječanin uspio doći do vrata svoje kuće i pozvati obitelj. U opisanom događaju 47-godišnjak je u zadobio lakše tjelesne ozljede.

  Protiv 30-godišnjaka slijedi Optužni prijedlog Općinskom sudu u Osijeku zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

  Slijedi daljnji rad na utvrđivanju ostalih napadača koji su sudjelovali u opisanom događaju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog