Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Advent u Trnavi

  Općina Trnava i ove godine svojim mještanima i svima zainteresiranima organizira “Advent u Općini Trnava”. Kako doznajemo od načelnice  Irene Mikić Brezine, program donosi niz zanimljivih događanja i sadržaja za odrasle, a poseban je naglasak ove godine stavljen i na dječje aktivnosti.

  U božićno vrijeme ponovno se okupljamo kako bismo se družili uz program koji su nam pripremili naši najmlađi, glazbene izvođače te lokalne udruge koje će pripremati hranu i piće. Ove smo godine dodatno obogatili program za najmlađe, najavila je načelnica.

  Program započinje 17. prosinca u 16:00 sati na školskom igralištu u Trnavi. Uz suradnji s LAG-om „Strossmayer“, svoje će proizvode izložiti lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva: OPG Ler, BZ PLETER, OPG Širajčić, OPG Vesna Dravec te UDRUGA PČELARA ĐAKOVO, a uz njih, na Adventu će se predstaviti i Osnovna škola J. J. Strossmayer Trnava, Dječji vrtić Đakovo te Udruga Leptir. Dječji program službeno će započeti od 16:30 sati, a oslikavanje lica, darivanje s Djedom Božićnjakom, maskote najdražih likova iz crtanih filmova s kojima će se djeca moći fotografirati, samo su neka od iznenađenja za najmlađe.

  U to je vrijeme previđen i nastup dječjih zborova, a od 18 sati, božićnim i domaćim hitovima, atmosferu će usijati glazbeni dvojac, India Duo. Glazbeni program nastavit će se i od 20 sati, kada će okupljeni, uz bogatu gastronomsku ponudu, svoje dlanove zagrijati uz taktove Tamburaškog sastava Kvinta iz Osijeka.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog