Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspudić najavljuje nastavak projekta Đakovo Centar: “Mislim da će budući hotel iznenaditi mnoge”

  Đakovo Centar već treću godinu sponzor je našeg Adventskog kalendara pa i tako doprinosi predblagdanskom ugođaju u gradu.

  Po mom skromnom sudu, mislim da je Đakovo Centar dao dobar doprinos gradu Đakovu i poboljšanju kvalitete, prvenstveno tog trgovačkog dijela ponude u našem gradu, a i za sve druge ljude koji žele jedan ugodan, miran kutak u centru grada, a da može naći za svoje potrebe ono što mu treba. Trgovački centar je zaživio, to je neupitno, ljudi vole doći u Centar, a o samom izgledu Centra i samoj ponudi ja bih više volio da građani Đakova sami o tome govore. Očito da taj kompleks bivše Projekt-gradnje, koji je stvarno bio jedan veliki problem grada Đakova, je ulaskom nas u vlasničku strukturu riješen, odnosno uspjeli smo to pustiti u funkciju i nadam se da smo doprinijeli gradu Đakovu za jednim puno, puno boljim prostorom nego što je, nažalost, bio 13 godina zatvoren”, kaže direktor Ante Raspudić.

  Raspudić najavljuje i nastavak tog projekta.

  Pred nama je nastavak tog projekta, a to je hotelski kompleks od 50 soba, pomalo krećemo u završetak te investicije. Sada smo objekt konzervirali, zatvorili, stavili stolariju, zaštitili od vremenskih uvjeta krov, i krećemo s izradom kompletne dokumentacije. Prijavit ćemo na EU fondove i siguran sam da će za dvije i pol do tri godine i Đakovo dobiti hotel visoke kategorije, ja vjerujem na ponos i nas, mene i moje obitelji kao vlasnika, a i grada Đakova jer grad bez hotela mislim da ne može ni biti destinacija na turističkoj karti jer morate imati visoku kategoriju hotela da biste bili čimbenik, a posebice u našoj Slavoniji. Mislim da će taj objekt iznenaditi mnoge”, zaključuje Raspudić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog