Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Edukacija o poduzetništvu

  U Osnovnoj školi Silvije Strahimir Kranjčević u Levanjskoj Varoši održana je uvodna konferencija projekta „E, baš hoću biti poduzetnik“.

  Nositelj projekta je Osnovna škola „Silvije Strahimir Kranjčević“ iz Levanjske Varoši, a partneri na projektu su: Osnovna škola „Antunovac“, Osnovna škola „Šećerana“, Visoka škola za zeleni razvoj iz Norveške, Zaklada Slagalica, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Hrvatska udruga učeničkog zadrugarstva.

  Projekt HobIT usmjeren je na unaprjeđenje vještina učitelja i drugih odgojno-obrazovnih radnika iz STEM područja, informacijsko-komunikacijskih tehnologija, poduzetništva i rada s učenicima s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama i nadarenim učenicima. Kroz edukacije o poduzetništvu, trening za trenere „Pogledaj – Napravi – Pouči“ čiji sadržaj je prilagođen specifičnim potrebama zajednica, izradom demonstracijskih vrtova učeničkih zadruga te razvojem novih edukacijskih materijala ojačat će se kompetencije učitelja i drugih odgojno-obrazovnih radnika u području poduzetništva te osigurati prijenos i prilagodba metoda i praksi podučavanja poduzetništva u ruralnim sredinama.

  Na konferenciji su, uz projektne partnere, sudjelovali i Mišo Tokić, viši savjetnik za osnovnoškolsko obrazovanje Osječko-baranjske županije te načelnik Općine Levanjska Varoš Slavko Tidlačka.

  Osječko-baranjska županija podržava projekte i inicijative škola koje pokreću zajednice u kojima djeluju” – istaknuo je Tokić na uvodnoj konferenciji.

  Foto: OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog