Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Advent u Općini Satnica Đakovačka

  Općina Satnica Đakovačka, nakon prošlogodišnjeg uspjeha, i ove godine organizira „Advent u Općini Satnica Đakovačka” koji, kako doznajemo od Božane Rogalo, pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela, donosi niz zanimljivih događanja i sadržaja.
  „Nastavljamo i ove godine i ističemo da će svi biti kao i lani zato što smo zaista postigli ono što smo htjeli, a to je prije svega bilo jedno veliko zajedništvo. U organizaciju našeg „Adventa”, uz Općinu, sudjeluju sve udruge koje djeluju na našem području, OŠ Satnica Đakovačka, Područna škola Gašinci, Dječji vrtić Petar Pan, Ove godine program će se održati 9. i 10. prosinca na istoj lokaciji kao i prošle godine, a to je prostor parka iza DVD-a Satnica Đakovačka u Zagrebačkoj ulici. Program 9. prosinca počinje u 17 sati, a nastupit će KUD SLOGA SATNICA ĐAKOVAČKA, KUD LEDINA GAŠINCI, OSNOVNA ŠKOLA SATNICA ĐAKOVAČKA, PODRUČNA ŠKOLA GAŠINCI, DJEČJI VRTIĆ PETAR PAN. Na video zidu bit će omogućeno praćenje nogometnog prvenstva”, najavljuje pročelnica.
  „ Subotnji program počet će također u 17 sati, a nakon nastupa domaćih kulturno-umjetničkih društava, učenika škole i polaznika vrtića, s božićnim programom nastupit će Puhački orkestar DVD-a Đakovo, JOKS bend, a predviđena je i tombola s vrijednim nagradama. Za gastro ponudu zaduženi su lovačka društva Vepar i Fazan, Udruga žena Cicika, Nogometni klub Mladost i Nogometni klub HOŠK”, ističe pročelnica Božana Rogalo uz poziv svima da posjete Advent u Satnici Đakovačkoj.

  Foto: Općina Satnica Đakovačka

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog