Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozač iz Krndije uhićen i privremeno mu oduzeto vozilo

  Šest vozača osobnih  automobila, četiri biciklista i jedan vozač teretnog automobila jučer su vozili pod utjecajem alkohola.

  U 16 sati u Krndiji, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 24-godišnjak iz Krndije, koji je upravljao za vrijeme dok mu je rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za produljenje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih 9 negativnih bodova te je unazad tri godine dva puta pravomoćno presuđen za upravljanje motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje. Vozač je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo do donošenja odluke o prekršaju.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci.

   

  U noći između 29. i 30. listopada u vremenu od 23 do 5 sati na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog