Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Savjeti građanima za blagdan Svih Svetih

  Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana očekuju se veća prometna opterećenja na područjima oko gradskih groblja. U cilju osiguranja optimalne protočnosti prometa i sigurnosti svih sudionika u prometu policijski službenici će vršiti tjelesno upravljanje prometom.

  Sve sudionike u prometu pozivamo na povećan oprez, poštivanje prometnih propisa i uputa policijskih službenika.

  Savjeti vozačima i ostalim sudionicima su:

  –  da se prilaznim cestama grobljima kreću smanjenom brzinom kretanja zbog brojnih parkiranih vozila uz rub prometnice i pješaka koji prelaze cestu ili se kreću uz rub ceste.
  –  pri dolasku u blizinu groblja pozivamo vozače da ne parkiraju vozila na mjestima na kojima nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje vozila, a posebno ne na mjestima i na način da ometaju promet vozila cestom ili onemogućuju izlaz drugim vozilima na cestu.
  –  pješacima i biciklistima skrećemo pozornost na povećani oprez pri kretanju u prometu, a posebno prilikom prelaska kolnika te ih pozivamo da za svoje kretanje pješaci koriste pješačke, a biciklisti biciklističke staze.

  Građane pozivamo i preporučamo da maksimalno, ukoliko je to moguće, koriste javni gradski prijevoz za dolazak i odlazak s mjesnih groblja i područja oko njih te da obilaze groblja tijekom dana zbog sigurnosti svih sudionika u prometu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog