Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspored misa – Svetkovina Svih svetih u Đakovu

  Svetkovina Svih svetih u Đakovu – raspored misnih slavlja

   

  Uočnica – ponedjeljak, 31. listopada 2022.

  Svete mise u katedrali su po svagdanjem rasporedu, a misa uočnica u grobljanskoj kapeli je u 16 sati. U župnoj crkvi Svih svetih molitva Časoslova i klanjanje započinju u 20 sati.

  Mogućnost blagoslova grobova na Gradskom groblju bit će od 14 do 16 sati.

   

  Utorak, 1. studenoga 2022. – Svetkovina Svih svetih

  Središnje misno slavlje s molitvom za sve pokojne na svetkovinu Svih svetih bit će ispred mrtvačnice na Gradskom groblju u Đakovu s početkom u 11 sati. U koncelebraciji nadbiskupa Đure Hranića, predvodit će ga pomoćni biskup Ivan Ćurić.

  Toga dana u katedrali se slave dvije mise: u 7,30 te večernja u 18,30. U župnoj crkvi Svih svetih misno slavlje je u 9 sati. Prigoda za pojedinačni blagoslov grobova je od 9 do 11 te od 14 do 16 sati.

   

  Srijeda, 2. studenoga 2022. – Dušni dan

  Na Dušni dan, u srijedu, 2. studenoga u katedrali-bazilici sv. Petra u Đakovu u 18.30 započinje misno slavlje za sve vjerne mrtve koje će predvoditi nadbiskup Đuro Hranić, a koncelebrirati će pomoćni biskup Ivan Ćurić.

  Ostale mise u katedrali bit će u 7 i u 8 sati, a na gradskom groblju u 9 sati. Blagoslov grobova je nakon dopodnevne mise do 11 sati te od 15 do 16 sati.

   

  Četvrtak, 3. studenoga 2022. – Misa zadušnica za pokojne biskupe Đakovačko-osječke nadbiskupije

  Misa zadušnica za pokojne biskupe Đakovačko-osječke nadbiskupije slavit će se u četvrtak, 3. studenoga u katedrali-bazilici Sv. Petra u 18 sati. Uz pomoćnog biskupa Ivana Ćurića, misno će slavlje predvoditi nadbiskup Đuro Hranić. Poslije mise u kripti katedrale biti će molitva za pokojne biskupe.

   

  Petak, 4. studenoga 2022. – Misa zadušnica za pokojne svećenike i kanonike Đakovačko-osječke nadbiskupije

  U petak, 4. studenoga u 18 sati u katedrali-bazilici Sv. Petra u Đakovu slavit će se misa zadušnica za pokojne svećenike i kanonike Đakovačko-osječke nadbiskupije. Misu će predvoditi pomoćni biskup Ivan Ćurić, a koncelebrirat će nadbiskup Đuro Hranić.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog