Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova akademska godina na KBF-u u znaku nove uprave

    Jučer je na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu održana inauguracija u novu akademsku godinu, objavio je Tiskovni ured. Dan je započeo misom zaziva Duha Svetoga koju je predvodio mons. dr. sc. Đuro Hranić, nadbiskup Đakovačko-osječke nadbiskupije u koncelebraciji vršiteljem dužnosti dekana prof. dr. sc. Ivice Raguža, vršitelja dužnosti prodekana izv. prof. dr. sc. Borisa Vulića i izv. prof. dr. sc. Davora Vukovića, rektora Bogoslovnog sjemeništa izv. prof. dr. sc. Stjepana Radića i ostalih profesora s KBF-a.

  Nakon svete mise, održana je svečana inauguracija u Dvorani biskupa Antuna Mandića. Na početku je sve okupljene pozdravila tajnica Fakulteta Tihana Kuterovac, a nakon nje, prigodne je pozdrave uputio i nadbiskup Hranić, još jednom poželjevši da sve okupljene u životu vodi Duh Sveti i poniznost.

  U svome pozdravu dekan Raguž zahvalio je staroj i novoj upravi Fakulteta. Iznio je nekoliko osnovnih informacija, pa je tako istaknuo kako je na prvu godinu upisano 11 studenata, a diplomanata je 20.

  Foto: TU

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog