Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na osječkim ulicama pojačane aktivnosti policije zbog dojava o napadima

  Zbog nekoliko dojava o napadima na osječkim gradskim ulicama pojačane su aktivnosti policije, navodi se u priopćenju Policijske uprave osječko-baranjske.

  U subotu, 15. listopada dvojicu mladića u blizini konkatedrale sv. Petra i Pavla, u  ulici Pavla Pejačevića 1, presrelo je nekoliko nepoznatih mladića, koji su tjelesno napali jednoga od njih i lakše ga ozlijedili; u utorak 18. listopada kada su dvije mlađe muške osobe napale jednoga mladića u blizini dječjeg vrtića u Krstovoj ulici 93, a potom i dojava da je u ulici Zeleno polje, u blizini križanja s Gupčevom ulicom, također napadnut mladić. Policiji je također dojavljeno da su kod benzinske crpke na Vijencu Ivana Meštrovića tri nepoznate muške osobe napale dva mladića.  

  Također zaprimljena je dojava da je na križanju Divaltove i Svačićeve ulice napadnuta jedna muška osoba, kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

  Policija utvrđuje sve okolnosti prijavljenih događaja te intenzivno traga za počiniteljima, a u ovome trenutku tri se osobe nalaze u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju, a koje se dovode u vezu sa događajem kod benzinske crpke u Osijeku.

  Također su zbog prijavljenih događaja pojačane ophodnje u cijelom gradu.

  U priopćenju se također ističe da nema zaprimljenih prijava iz domene seksualnih delikata, niti da je netko napadnut ili ozlijeđen hladnim oružjem.

  Inače, tijekom prvih devet mjeseci ove godine evidentirano je 564 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na području PU osječko-baranjske, dok je su isto razdoblje prošle godine zabilježena 634 takva prekršaja.

   

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog