Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovačka Gimnazija ima trećeg svjetskog prvaka

  Gimnazijalac Karlo Kedveš svjetski juniorski prvak!

  Đakovačka gimnazija može se pohvaliti još jednim svjetskim prvakom. Pored dobro poznatih imena šahiste Hrvoje Stevića, svjetskoga juniorskoga prvaka svijeta i Domagoja Duvnjaka, najboljega rukometaša svijeta danas je u holu Gimnazije organiziran svečani, doček za Karla Kedveša, svjetskoga prvaka u kickboxingu.

  Ravnatelj Zlatko Mrkić pozdravio je novoga svjetskoga prvaka, čestitao mu i uručio prigodan poklon. „Karlo je prošle godine izostao samo 80 sati s nastave, i svojim odnosom prema školi i sportu pokazao je da se može biti i vrhunski učenik i sportaš. Isto tako zahvalio se i roditeljima te treneru Danijelu Šimundiću na potpori koju su poklonili Karlu“, istaknuo je ravnatelj Mrkić. I razrednica Vesna Tomić u ime organizatorica uručila je Karlu prigodan poklon.

  Karlo Kedveš osvojio je naslov svjetskog juniorskog prvaka u disciplini K 1 u kategoriji do 75 kg pobjedom protiv Danca Benjamina Sesayana na prvenstvu održanom u talijanskom gradu Jesolu. Finale je Karlo ostvario pobjedom protiv poljskoga borca Stanczyka nokautom u drugoj rundi.

  Karlo, osim što je izvrstan učenik, također je i član Kickboxing kluba „Blitz“ u Đakovu gdje gotovo svakodnevno marljivo trenira sa svojim trenerom Danijelom Šimundićem koji ga je i pripremao za ovo natjecanje. Osim njegovog trenera, Karlu su velika podrška i njegova obitelj – roditelji i stariji brat Andrej, koji je 2014. godine postao juniorski prvak svijeta u disciplini K 1 do 60 kg.

  Izvor: Gimnazija A. G. Matoša Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog