Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za titulu najspremnijeg policijaca bori se 71 natjecatelj i natjecateljica

  Jučer je u smještajno-obučnom policijskom centru ”Spačva” načelnik Policijske uprave osječko-baranjske Ladislav Bece otvorio ”4. memorijal Šimo Đamić – Štit domovine – Đakovo 2022.”, natjecanje za najspremnijeg policijskog službenika i najspremniju policijsku službenicu.

  U natjecanju sudjeluje 71 natjecatelj koji će u narednim danima biti obvezni proći zahtjevne kvalifikacije u vještinama gađanja iz kratkog naoružanja i jurišne puške, veslanja kajakom, plivanja i motoričkih sposobnosti.

  Nakon kvalifikacija formirat će se konačna startna lista po kojoj će natjecatelji u petak, 9. rujna krenuti na natjecanje za najspremnijeg pripadnika i pripadnicu Ministarstva unutarnjih poslova.

  Proglašenje pobjednika natjecanja predviđeno je u petak u sklopu završnog prigodnog programa koji će se održati ispred katedrale Svetog Petra u Đakovu.
  Sama svečanost sadrži sportski i umjetnički program, koji uz promociju policijskog zanimanja dodatno promovira kulturne te tradicijske vrijednosti naše Domovine, posebice s područja Osječko-baranjske županije, odnosno vrijedne baštine s područja Đakovštine. Posjetitelji će imati priliku razgledati brojne tematske postave policije i partnera. 

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog