Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uhićen zbog prometnih prekršaja

  Proteklog vikedna na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentiran je 31 vozač osobnog automobila, dva vozača bicikala i  dva vozača električnih romobila koji su bili pod utjecajem alkohola.
  Osim alkohola, evidentirano je još 136 prekršaja od kojih 32 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 30 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 11 nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, jedno upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, tri upravljanja pod zabranom, pet upravljanja neregistriranim vozilom, jedno odbijanja ispitivanja na prisutnost alkohola u krvi vozača i 54 ostalih prekršaja.
  U petak 16. rujna oko 13 sati u Đakovu u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 37-godišnjak iz Đakova za vrijeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12  bodova te mu je utvrđena prisutnost droga u organizmu. Privremeno mu je oduzeto vozilo do donošenja odluke o prekršaju te je uhićen.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog