Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Amadei okrguli stol “Razvoj socijalnih usluga za starije, osamljene i oboljele od demencije na području Đakova i Đakovštine“

  Udruga za psihosocijalne potrebe Amadea organizira danas u 17 sati okrugli stol u sklopu EU projekta „Jačajući sebe, bolji smo za druge“ na temu „Razvoj socijalnih usluga za starije, osamljene i oboljele od demencije na području Đakova i Đakovštine“ .
  Projekt “Jačajući sebe, bolji smo za druge” ostvaruje se u okviru Poziva “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice”, u sklopu Europskog socijalnog fonda – operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
  Opći cilj projekta je jačanje postojećih kapaciteta za održivi nastavak rada i odgovaranja na potrebe krajnjih korisnika, a to su starije, bolesne, osamljene i socijalno isključene osobe, u lokalnoj zajednici, te jačanje volonterskih kapaciteta.
  Vrijednost projekta je 469.193,83 kuna i financiran je bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda u iznosu od 398.814,76 kuna i Državnog proračuna Republike Hrvatske uiznosu  70.379,07.
  Partner na projektu je Grad Đakovo, a danšanji okrugli stol se održava u sklopu obilježavanja Svjetskog dana Alzheimerove bolesti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog