Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Slovenski policajac Jure Majdič pobjednik „4. memorijala Šimo Đamić – Štit Domovine Đakovo 2022.”

  Slovenski policajac Jure Majdič pobjednik je „4. memorijala Šimo Đamić – Štit Domovine Đakovo 2022.”, drugi je na Strossmayerov trga ispred katedrale, gdje je bila završnica utrke, stigao Luka Špehar iz interventne jedinice Policijske uprave krapinsko-zagorske, a treći je Dejan Aman iz Policijske uprave osječko-baranjske.
  „Utrka je bila dobro organizirana, sviđala mi se od starta do cilja, bilo je vrlo naporno, 34 kilometra duga staza, orijentacija, pucanje, drugih prepreka, bilo je jako teško”, izjavio je nakon utrke pobjednik Majdič.
  I drugoplasirani i trećeplasirani se slažu da je utrka bila teška i da je uz kondiciju bitna i sreća.
  „Teška utrka, zahtjevna, svi su pobjednici tko god je sudjelovao, sreća i sposobnost, a samo najsretniji budu na postolju”, izjavio je trećeplasirani Dejan Aman.
  Pehare pobjednicima uručila je državna tajnica Irena Petrijevčanin, izaslanica potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova.
  „Memorijal Šimo Đamić ima posebnu važnost u smislu da oni najbolji u psihofizičkoj spremi, oni najpožrtvovniji i oni najvrjedniji uvijek ostvare najbolje rezultate, a mi u Ministarstvu unutarnjih poslova i u policiji možemo samo reći da kako oni ostvaruju rezultate u natjecanju i u sportskim disciplinama tako se mi moramo pobrinuti da svakim danom situacija bude sve bolja i u državi, a naročito među policajkama i policajcima u smislu da im omogućimo sve uvjete koje su oni zaslužili i da tako zapravo pridonesemo sigurnosti i da pridonesemo boljim uvjetima njihovog rada jer zaista oni rade jedan jako, jako težak posao”, izjavila je državna tajnica Irena Petrijevčanin.
  „Staza je jako zahtjevna, trideset i pet kilometara, sudionik je morao precizno odraditi sedam radnih točaka pod teretom od 10 kg, s jurišnom puškom trče…”, ocjenjuje Andrija Živković, voditelj natjecanja.
  Uz hrvatske policajce i policajke, pripadnike Hrvatske vojske, veterane, u natjecanju su sudjelovali i policajci iz Slovenije, Sjeverne Makedonije i Mađarske.
  Domaćin ovogodišnjeg 4. Memorijala Šimo Đamić bila je Policijska uprava osječko-baranjska čiji načelnik Ladislav Bece je također čestitao pobjednicima, ali i svim sudionicima.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog