Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozio pod utjecajem alkohola i sletio s kolnika

  Tijekom produženog vikenda na području Policijske uprave osječko baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su 15 vozača osobnih automobila,  biciklistu i vozača električnog romobila koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi.
  Osim alkohola, evidentirano je još 298 prekršaja od kojih 180 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 27 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 17 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 upravljanje neregistriranim vozilom i 72 ostala prekršaja.
  Jučer, 15. kolovoza oko 17,30 sati, između Trnave i Dragotina, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Vozač osobnog automobila, 27-godišnjak je zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika. Evidentirana  mu je koncentracija od 2,82 promila alkohola u krvi. Vozač je u zadnje tri godine jednom pravomoćno kažnjen za upravljanje pod utjecajem alkohola i jednom za upravljanje pod zabranom te mu je privremeno oduzeto vozilo s kojim je upravljao do donošenja odluke o prekršaju.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 23.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće od kojih je u jednoj jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, a u tri je nastala materijalna šteta.   Na području Đakova dogodilo se dvije prometne nesreće, a na području Osijeka i Belog Manastira po jedna prometna nesreća.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog