Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozačica iz Vrpolja i vozač iz Starih Perkovaca završili na triježnjenju

  Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su 23 vozača osobnih automobila, sedam biciklista i tri vozača električnog romobila koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi, objavila je PU.

  Osim alkohola, evidentirana su još 202 prekršaja od kojih 105 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 24 nekorištenje sigurnosnog pojasa, sedam nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, jedno upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, tri upravljanja pod zabranom i 62 ostala prekršaja.

  U petak, 19. kolovoza u 1,15 sati u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljala 46-godišnja vozačica iz Vrpolja, a kojoj je evidentirana koncentracija od 1,44 promila alkohola u krvi te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna boda.

  Jučer, 21. kolovoza u 2,40 sati u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnjak iz Starih Perkovaca. Evidentirana mu je koncentracija od 1,54 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog