Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I đakovački vatrogasci odaju počast tragično preminulom dubrovačkom vatrogascu Goranu Komlencu

  Oglašavanjem sirena u 19 sati i đakovački vatrogasci odat će počast tragično preminulom kolegi Goranu Komlencu, pripadniku Javne vatrogasne postrojbe „Dubrovački vatrogasci”, koji je stradao gaseći požar.

     “Teško je to uopće komentirati. To nije nama svakodnevna pojava iako smo svi svjesni da nam je posao uvijek izložen nekakvom velikom riziku. S razlogom je to najopasnije zanimanje u mirnodopskom dobu, kada nije ratno razdoblje, svi smo mi svjesni odlaskom na intervenciju da se jednog dana, odnosno u jednom trenutku možda nećemo vratiti. Najteže je sigurno njegovoj obitelji i njegovim kolegama s posla, ali i svima nama koji suosjećamo s tim i koji znamo da se i nama to u jednom trenutku može dogoditi, neovisno o svoj obuci, treningu. Nažalost, vatra je toliko nepredvidljiva i požar je toliko opasan da se takva situacija može dogoditi bilo gdje i bilo kada”, kratko je  prokomentirao pogibiju kolege vatrogasca Ivan Klemen, zapovjednik đakovačkog DVD-a.

  Sve javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljna vatrogasna društva u Hrvatskoj pridružit će se oglašavanjem sirena i minutom šutnje posljednjem ispraćaju tragično poginulog vatrogasca, objavila je Hrvatska vatrogasna zajednica.

  Foto: HVZ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog