Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Upravljao automobilom s 1,72 promila alkohola

  Jučer, na području Policijske uprave osječko-baranjske policijski službenici su u nadzoru prometa evidentirali dva vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 20,15 sati u Čepinu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 54-godišnjak iz Čepina.

  Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija od 1,72 promila alkohola.

  Za počinjen prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U 20,50 sati u Belom Manastiru, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 46-godišnjak iz Belog Manastira. Vozač se odbio alkotestirati te mu je određeno smještanje u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog