Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osam prometnih nesreća u posljednja 24 sata, jedna osoba smrtno stradala

  Noćas oko 1,20 sati na Državnoj cesti broj 7, u blizini skretanja za Kozarac dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 29-godišnji vozač osobnog automobila.

  29-godišnji vozač kretao se iz Belog Manastira prema Kozarcu te je u jednom trenutku iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak uslijed čega je vozilom udario u teretni automobil kojim je upravljao 26-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

  Na mjestu događaja očevid su obavili policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir u suradnji s zamjenikom Županijskog državnog odvjetnika.

  U vremenu od 1,40 sati do 5,40 sati na mjestu događaja promet je bio zatvoren za sva vozila, dok je od 5,40 sati za promet otvoren jedan prometni pravac.

  U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je osam prometnih nesreća s materijalnom štetom, jedna osoba je smrtno stradala, a ozlijeđene su dvije osobe. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, a po jedna na području Belišća, Đakova i Belog Manastira. Dogodila su se i dva naleta vozila na divljač, po jedan na području Našica i Belišća. Vatrogasci Belog Manastira i Novog Bezdana gasili su požar skladišnog prostora, poljoprivrednih strojeva i bala slame i sijena u Torjancima. Vatrogasci Belog Manastira imali su tehničku intervenciju u prometnoj nesreći u Belom Manastiru, dok su vatrogasci iz Osijeka imali tehničku intervenciju otvaranja stana u Osijeku.

  Foto: Arhiva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog