Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na 15. oldtimer susretu 50-ak starodobnih vozila i desetak motora

  Oldtimer klub Đakovo organizator je 15. Međunarodnog oldtimer susreta koji će se održati sutra (subota) na parkiralištu iza župne crkve.

  Od 9 do 12 sati, kako doznajemo od predsjednika Damira Čuturila, bit će izloženo pedesetak starodobinih vozila.

  Nakon dvije godine pauze, ipak smo uspjeli ove godine organizirati 15. izložbu, odnosno međunarodni oldtimer susret, a očekujemo pedesetak starodobnih vozila i desetak motora iz Hrvatske, Srbije i BiH. Bit će izložena čak i tri vatrogasna vozila našeg DVD-a Đakovo, a jedno od tih vozila je iz 1932. godine i to će, vjerojatno, biti najstarije vozilo. Imat ćemo i nekoliko mercedesa iz 1938. godine, motori BMW iz 1956. godine, bit će tu svašta za vidjeti”, najavljuje predsjednik đakovačkog Oldtimer kluba ističući kako je i u Đakovu sve više ljubitelja starodobna vozila.

  Pojavljuju se nešto mlađe generacije koje su također ljubitelji starodobnih vozila. Čak i u Đakovu samom se pojavljuje svake godine nekolicina mlađih ljudi koji su sebi sredili neka vozila, javljaju se nama u klub. Mi u Đakovu imamo 10, 12 baš pravih vozila oldtimera”, kaže Čuturilo ističući da Oldtimer klub okuplja dvadesetak članova, dok se dio njih koji nisu formalni članovi pojavljuju jednom godišnje na izložbama.

  Foto: Arhiva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog