Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dva vozača na triježnjenju

  Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske provedene su pojačane mjere nadzora prometa na cestama, tijekom kojih je evidentirano 25 vozača osobnih automobila i četiri biciklista koji su upravljali pod utjecajem alkohola.
  Osim alkohola, policijski službenici su evidentirali još 202 prekršaja od kojih je bilo 125 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 21 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 13 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanje neregistriranim vozilom i 41 ostali prekršaj.

  U nedjelju, oko 1,10 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 27-godišnjak iz Tiborjanaca, a kojemu je evidentirana koncentracija od 2,06 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
  U 4,15 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil koji
  m je upravljao 25-godišnjak iz Potnjana, a izmjereno mu je 1,11 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog