Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za Program javnih potreba u kulturi OBŽ osigurala 800.000 kuna

  Osječko-baranjska županija provela je Javni poziv za predlaganje programa za Program javnih potreba u kulturi Osječko-baranjske županije za 2022. godinu. Njime su obuhvaćena sljedeća programska područja: zaštita, očuvanje i promicanje kulturne baštine, književna, nakladnička i knjižnična djelatnost, likovna i muzejsko-galerijska djelatnost, glazbena, plesna i glazbeno-scenska umjetnost, dramska i kazališna djelatnost, filmska i druga audiovizualnu djelatnost, inovativna umjetnička i kulturna praksa i međunarodna kulturna suradnja.

  Nakon provedenog vrednovanja prijavljenih programa i projekata župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić donio je 17. svibnja Plan raspodjele sredstava prema Programu javnih potreba u kulturi na području Osječko-baranjske županije za 2022. godinu.

  Sredstvima u iznosu od 800.000 kuna sufinancirat će se 261 program i projekt ustanova, udruga, umjetničkih organizacija i pojedinaca koji svojom djelatnošću doprinose razvoju kulture na području cijele Osječko-baranjske županije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog