Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenik Antonio Šarčević državni prvak

  U Zagrebu je u tijeku završni dan natjecanja učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2022. na kojemu je nastupilo više od 360 najboljih učenika strukovnih škola koji su se natjecali u 40 strukovnih disciplina. Među njima su i učenici đakovačke Srednje strukovne škole Antuna Horvata.

  Proglašenje rezultata po disciplinama počelo je tijekom poslijepodneva, a prema dosad objavljenim rezultatima, đakovačka Srednje strukovna škola već ima jednog državnog prvaka. Riječ je o učeniku 4. razreda Antoniju Šarčeviću koji se, kako doznajemo od njegova mentora Dragana Marića, natjecao u disciplini strojarski računalni tehničar.

  U ovoj se disciplini natjecalo 12 najboljih učenika iz cijele Hrvatske, čime je uspjeh još značajniji, ističe mentor Marić.

  Konkurencija je uvijek jaka jer dolaze najbolje škole s najboljim učenicima i mentorima i onda je to dosta zahtjevno i nije lako doći do prvog mjesta. Moraš biti stvarno kvalitetan i s dobrim znanjem. Malo jesam iznenađen, mada, poznavajući učenika i kako je radio tijekom četiri godine, na neki način sam sretan i ponosan i donekle sam, onako potajno, očekivao da bi mogao nešto napraviti, da bi mogao biti u vrhu, ali baš prvo mjesto je iznenađenje svakako. To je samo jedan pokazatelj rada i nas u školi i učenika, a za dalje on treba naći sebe i plivati vjerojatno u ovoj struci”, kaže mentor Dragan Marić.

  S obzirom na to da je sedam čenika Srednje strukovne škole Antuna Horvata sudjelovalo na ovogodišnjem natjecanju, za očekivati je da će biti još uspješnih plasmana, ističu iz škole.

  Foto: Srednja strukovna škola

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog